Horác ležiak 12° - Pet 1l
Súvisiaci tovar
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterizované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená...
Polotmavý ležiak 12° vídeňského typu s výraznejšou horkosťou a krémovou penou. Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka....
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri...
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri...
Spodne kvasené tmavé špeciálne silné pivo Írskeho typu.
Obľúbený ležiak plnej chuti, varený podľa tradičnej receptúry. Vyznačuje sa chmeľovou horkosťou, zlatou farbou a bohatou penou. Stojí za to ochutnať.
Toto je nádherne dozretý svetlý ležiak. Je potrebné ju uložiť minimálne na štyri týždne, aby získal svoj charakter jadrových tónov chmeľu a sladu. A počas toho odísť, aby to...
Ležiak zo štyroch druhov sladu, chmelený českými chmeľmi Žatecký poloraný červeňák, Harmónia a Sládek, s láskou varený v Remeselnom minipivovare Dubňák v Dubňanoch.
Telčský Hofmajster je poctivé české pivo – vznešené a hrdé. V jeho chuti a vôni je cítiť príjemná, stredne intenzívna horkosť žateckého poloraného červeňáka. Po napití sa...
Beskydská dvanástka je vrchne kvasené pivo, chmelené v štyroch fázach, vyznačujúce sa vyššou horkosťou. Ideálne na letné osvieženie.
SHA - Single hop ale, pivo chmeľené iba jednou odrodou chmeľu pri pive Sharp 14 ° sa jedná o chmeľ El Dorado.
Vhodné pre vás, ktorí nemusíte pri športe limonádu - turisti, cyklistiki, futbali a vyznávači iných loptových športov, jednoducho Vy všetci, ktorí ste radi v pohybe, ochutnajte...
Vrchne kvasené nefiltrované a nepasterizované svetlé plné špeciálne pivo s nádhernou vôňou a dokonalým dlhotrvajúcim horkým dozvukom umocneným studeným chmelením, vyzývajúcim k...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov. Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Pivo vytvorené k príležitosti 560 rokov výročia od založenia pivovaru. Vyznačuje sa predovšetkým intenzívnejšou horkosťou a chmeľovou vôňou, ktoré sme dosiahli zvýšením dávky...
Podrobný popis
Pet fľaša 1l - Horác ležiak 12°
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterizované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri teplote okolo 9 ° C, výhradne zo slovenských surovín.
Horácke pivo sa vyrába z českých chmeľov, pestovaných v Žateckej oblasti a moravských sladov z Hané. Pri výrobe piva používame slad Pilsner Mald a chmeľ typu Sládek, Agus, Premiant, Žatecký poloraný Červeňák. Pivo je charakterizované plnou, čistou sladovou chuťou, chlebnatosťou, vyváženou veľmi výraznou horkosťou. Pivo sa vyznačuje aj medovou farbou a bohatou penou. Pivo nie je pasterizované.
Sládek Miloš Vostrý ml. varí každú várku 13 hodín.
Pivo kvasí v otvorených spilkách 7 dní a leží v ležiackych tankoch 27-35 dní
Parametre produktu Horác ležiak 12°:
- Stupňovitosť: 12,3% EPM
- Obsah alkoholu: 4,7% obj.
- Horkosť IBU: pivovar neuvádza
- Farba EBC: 14-16
- Kvasenie: spodné
Zloženie produktu Horác ležiak 12°:
- pitná voda
- jačmenný slad
- chmeľ
- pivovarské kvasnice
Balenie:
- Pet fľaša 1l
Adresa: Pávovská 3106/19, 586 01 Jihlava
Dodatočné parametre
Kategória: | Pet fľaša 1l |
---|---|
Druh piva: | Nefiltrované, Nepasterizované, svetlý ležiak, spodné kvasenie |
EPM: | 12,3% |
Farba: | 14-16 EBC |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,7% obj. |
Pivovar: | Horácký |
Zloženie: | pitná voda, jačmenné slady, chmeľ, pivovarské kvasnice |
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterizované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená...
Polotmavý ležiak 12° vídeňského typu s výraznejšou horkosťou a krémovou penou. Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka....
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri...
Klasická 12º s mierne vyššou plnosťou a jemnou horkosťou, mimo českých chmeľov podporená malým prídavkom chmeľu Kazbek.
Všetky pivá z pivovaru Hrádok Slavičín sú striktne vyrábané klasickou českou technológiou, teda vo varniach dvojrmutovým spôsobom. Nasleduje kvasenie ako v otvorených kadiach,...
S ích Topoľským ležiakom radi zabudnete na všedné starosti. Jemná vôňa a chuť, Žateckého poloraného červeňáka, Vás odnesie do raja žateckých chmeľníc. Už pri prvom pohľade na...
Svetlý ležiak, spodne kvasené, 3x chmelené najlepšími českými chmeľmi, varené klasickou metódou dekokčného rmutovania na II. rmuty. Pivo sa vyznačuje vyššou horkosťou a je...
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť...
Toto je nádherne dozretý svetlý ležiak. Je potrebné ju uložiť minimálne na štyri týždne, aby získal svoj charakter jadrových tónov chmeľu a sladu. A počas toho odísť, aby to...
Ležiak zo štyroch druhov sladu, chmelený českými chmeľmi Žatecký poloraný červeňák, Harmónia a Sládek, s láskou varený v Remeselnom minipivovare Dubňák v Dubňanoch.
Spodne kvasený nefiltrovaný a nepasterizovaný svetlý ležiak plzenského typu s príjemnou sladovou chuťou a výrazným dlhotrvajúcim horkým dozvukom vyzývajúcim k ďalšiemu napitiu....
Svetlý ležiak, spodne kvasený, trikrát chmelené najlepšími českými chmeľmi, varené klasickou metódou dekokčného rmutovania na dva rmuty. Pivo sa vyznačuje vyváženou chuťou.
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...
Tradičný český ležiak spodne kvasený, varený dvojrmutovým spôsobom s jemnou horkosťou spôsobenou českými odrodami chmeľov žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.