Nepasterované pivo
Na tejto stránke nájdete lahodné nepasterizované pivá, ktoré sú zaiste skvelou voľbou pre milovníkov pív. Naša široká ponuka vám pomôže nájsť to správne. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)r
Najpredávanejšie
Spodne kvasený nefiltrovaný a nepasterizovaný svetlý ležiak plzenského typu s výrazným dlhotrvajúcim horkým dozvukom vyzývajúcim k ďalšiemu napitiu. Neváhajte ochutnať!
Vrchne kvasené nefiltrované a nepasterizované svetlé silné plné špeciálne pivo s prekrásnou vôňou a dokonalým dlhotrvajúcim horkým dozvukom umocneným studeným chmelením,...
Spodne kvasený nefiltrovaný a nepasterizovaný svetlý ležiak plzenského typu s príjemnou sladovou chuťou a výrazným dlhotrvajúcim horkým dozvukom vyzývajúcim k ďalšiemu napitiu....
Iba čistá voda z beskydských hôr, jačmenný slad a české chmele sú obsiahnuté v našom Beskydskom ležiaku.
Parádne vyladené, vrchne kvasené pivo zo zahraničných chmeľov - Citra a Agus.
Nepasterizované pivo: Čerstvá chuť prírody
Úvod
Nepasterizované pivo je nápoj, ktorý si zachováva autentickú a čerstvú chuť prírody. Na rozdiel od pastovaných pív, ktoré prechádzajú tepelnou úpravou na zabezpečenie ich trvanlivosti, je nepasterizované pivo vyrobené s dôrazom na zachovanie prirodzených chutí a živých kvasiniek. V tomto článku si prezrieme proces výroby nepasterizovaného piva, jeho charakteristické rysy a prečo je obľúbeným výberom medzi milovníkmi autentických pivných zážitkov.
#showmore#
Výrobný proces nepasterovaného piva
Nepasterizované pivo je vyrábané s dôrazom na čo najmenšie zásahy do prirodzeného procesu varenia. Po fermentácii sladu sa nepasterizované pivo nevystavuje vysokým teplotám, ako je to u pastovaných pív. To umožňuje, aby sa zachovali cenné živé kvasinky, ktoré dodávajú pivu jeho špecifickú arómu a chuť. Po dokončení fermentácie je nepasterizované pivo okamžite stáčané do fliaš alebo sudov, aby sa udržala jeho čerstvá chuť.
Charakteristické rysy nepasterizovaného piva
Nepasterizované pivo má niekoľko charakteristických rysov, ktoré ho odlišujú od pastovaných pív:
-
Čerstvá chuť: Nepasterizované pivo má čerstvú chuť, ktorá si uchováva všetky prirodzené chute a vône surovín použitých pri varení.
-
Živé kvasinky: Vďaka absencii vysokých teplôt pri výrobe si nepasterizované pivo uchováva živé kvasinky, ktoré dodávajú pivu živosť a autenticitu.
-
Osviežujúci pocit: Nepasterizované pivo má často osviežujúci a ľahký charakter, čo je ideálna voľba pre milovníkov prírodných a nenaliehavých pivných zážitkov.