Kyjovský pivovar
Kyjovský pivovar nadväzuje na mnohoročnú tradíciu varenia piva v Kyjove, ktorého počiatky sa datujú do prvej štvrtiny šestnásteho storočia a ktoré sa v rôznych podobách zachovalo až do šesťdesiatych rokov storočia minulého.
#showmore#
Pivo tu varí podľa overených technologických postupov z najlepších surovín, ktoré českí a moravskí poľnohospodári, sladovníci a chmeliari ponúkajú. Pivá vyrobené v Kyjovskom pivovare sú spodne kvasené plzenského typu, vrchne kvasené a tmavé pivá bavorského typu. Všetky pivá sú nefiltrované a nepasterizované, majú teda prirodzený jemný zákal, ktorý tvorí zdravie veľmi prospešné kvasinky. Každý mesiac (okrem letných mesiacov) pivovar tiež ponúka pivné špeciály.
- Kyjovský pivovar - limonády
- Kyjovský pivovar - pivo v Pet
- Kyjovský pivovar - fľaškové pivo
- Kyjovský pivovar - pivo v plechu
- Kyjovský pivovar - sudové pivo
- Kyjovský pivovar - 5l soudek piva
Najpredávanejšie
Kyjovský Pivovar
Kyjovský Pivovar je významnou pivovarníckou inštitúciou v Českej republike. Jeho dlhá história, kvalitné pivá a zapojenie do miestnej komunity ho robia jedinečným miestom pre pivných nadšencov.
Sortiment pív
#showmore#
Kyjovský Pivovar ponúka širokú škálu pivných štýlov, ktoré uspokoja rôzne preferencie pivných nadšencov. Medzi najobľúbenejšie pivá patria tradičné ležiaky s plnou chuťou a jemnou horkosťou. Ďalšími obľúbenými štýlmi sú napríklad svetlé pivo, pšeničné pivo a silné špeciálne pivá s výraznou chuťou a vôňou. Každý z týchto pivných štýlov je starostlivo vyrobený s láskou a odbornosťou, čo zaisťuje ich výnimočnosť.
Spôsob varenia piva
Kyjovský Pivovar sa pýši tradičným spôsobom varenia piva, ktorý sa radí medzi tie najkvalitnejšie. Pivovar starostlivo vyberá suroviny z regionálnych dodávateľov, ako je kvalitný slad a chmeľ. Varenie piva v pivovare Kyjov je proces, ktorý si vyžaduje precíznosť a remeselnú zručnosť. Od zmiešania surovín po fermentácii a dlhé starnutie v tanku sa každá fáza varenia starostlivo kontroluje, aby bola zaistená konzistentná kvalita a chuť.
História Kyjovského Pivovaru
Kyjovský Pivovar bol založený začiatkom 16. storočia a odvtedy si získal vynikajúcu povesť svojimi tradičnými receptúrami a kvalitným pivom. Pivovar začal ako malá rodinná podniková záležitosť a postupom času sa rozrástol významným hráčom na českej pivnej scéne. Napriek tomu, že sa priebežne modernizoval, vždy si zachoval tradície a postupy varenia piva, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu.