Koncentrát na varenie piva Lager Coopers 1,7kg na 23l piva
Súvisiaci tovar

1 meter Vyrobená z potravinárskeho plastu, kompatibilná s vypúšťacím ventilom, alebo stáčačom. V prípade nákupu viacerých metrov hadice, Vám ju automaticky nachystáme vcelku....

Optický refraktometer s 2 stupnicami na meranie cukornatosti pivnej mladiny. Stupnica SG wort Jedná sa o špeciálnu stupnicu pre meranie špecifickej hmotnosti pivnej mladiny s...

Kvasná nádoba z potravinárskeho plastu na kvasenie piva objem 32l s vekom. Vedro má na boku stupnicu. Súčasťou balenia je ventil s odkalovacou maticou a kvasná zátka. Ventil je...

Vyrobená z potravinárskeho plastu. Vnútorný priemer 8,5 mm. V prípade nákupu viacerých metrov hadice, Vám ju automaticky nachystáme vcelku.

Slúži na nastavenie Hadice stáčacej 8,5 x 11, alebo ako výpustný ventil.

Ručná dvojpáková zátkovačka korunkových uzáverov, vhodná na rýchle a krátkodobejšie uzavretie pivných fliaš korunkovým uzáverom priemeru 26 mm.

Korunkový uzáver vhodný na pasterizáciu, s priemerom 26 mm s tesnením a zaručenou tesnosťou do 0,8 Mpa. Tesnenie je vhodné pre pivo, sýtené aj nesýtené nápoje a minerálne vody....

Hadica s 56 cm dlhou pumpičkou vyrobená z potravinárskeho plastu. Slúži na pohodlné premiestňovanie kvapaliny z nádoby do nádoby. Priemer hadičky 9 mmDĺžka hadice bez pumpičky...

Kvasná zátka do veka kvasných nádob, sudov. Zátka je vyrobená z kvalitného plastu.

Vhodný na sledovanie priebehu fermentácie piva a vína (rozsah 990-1100 kg/m3). Súčasťou balenia je slovenský návod s prevodnou tabuľkou na obsah cukru a alkoholu.

Kovový teplomer s rozsahom od -10 +100 °C. Dĺžka časti na meranie 20 cm.

Rmutovacie vrece na slad - Pri rmutovaní sa do neho umiestňuje namletý slad. Varenie piva s pomocou vreca na slad tzv. Brew in a Bag (BIAB) je veľmi populárna metóda u...
Podrobný popis
Uzavretú plechovku s extraktom vložíme na 10 minút do nádoby s horúcou vodou, ide o skvapalnenie obsahu, ktoré nám uľahčí vylúhovanie. Do 5-litrovej nádoby nasypte 1 kg cukru (pozn. cukor je možné nahradiť glukózou, pivovarským cukrom alebo sladom), pridajte 2 litre vriacej vody a miešajte, kým sa cukor nerozpustí, potom pridajte obsah plechovky a dôkladne premiešajte znovu. Po vychladnutí prelejte roztok do fermentačnej nádoby alebo balónika. Pridajte 20 litrov vlažnej vody a dôkladne premiešajte. Potom pridajte skôr hydratované droždie. Po pridaní kvasníc všetko dôkladne premiešame a otvor nádoby uzavrieme kvasnou trubicou. Pri stáčaní piva pridajte do každej fľaše správne množstvo cukru, pivovarského cukru alebo glukózy, aby pivo nasýtili oxidom uhličitým. Na odmeranie potrebného množstva cukru alebo glukózy môžeme použiť špeciálnu odmerku alebo malú lyžičku - 1 plochá lyžička je asi 5g cukru/glukózy.
Cooper's Family Brewery, 703 N Washington Ave, Scranton, PA 18509, Spojené státy

Nádoba z bieleho potravinárskeho plastu s objemom 30l vrátane veka, vypúšťacieho ventilu, kvasnej zátky s tesnením. Rozmery- výška 37 cm- priemer dna 32 cm Ventil je...

Slúži na scedovanie. Pomocou tohto zariadenia oddelíte sladinu od mláta.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.