Pizza a těstoviny - 70g
Súvisiaci tovar
Medvedia soľ - jedlá soľ, 90g. Univerzálna soľ s cesnakom a bylinami, kryštalická soľ s medvedím cesnakom – vhodná do mlynčeka na soľ. univerzálna soľ s medvedím cesnakom na...
Grilovacie korenie - koreniaci prípravok sypký 70g. premiešaním s olejom alebo inou tekutinou vytvoríte skvelú marinádu na všetky druhy mäsa či zeleninu výborné na ochutenie...
Grilovaná zelenina - koreniaci prípravok sypký, 80g. univerzálna zmes nielen na pečenú zeleninu tiež do polievok aj príloh na ochutenie dresingov a dipov polepšia vegetariánske...
Čína - koreniaci prípravok sypký, 80g. „skvelá tiež na ražnenie a grilovanie“ jemne mletá zmes sušenej zeleniny a korenia ľahko ochutí najrôznejšie pokrmypremiešajte ju s...
Cigánska zmes - koreniaci prípravok sypký, 70g. „temperament do každého hrnca aj kotlíka“ veľmi originálna ostrejšia papriková zmes, nielen do guláša ale aj na steaky, pečienky,...
koreniaci prípravok sypký, 70g. zmes korenia v orientálnom duchu so širokým využitím. na klasický skladaný gyros aj iné pečené mäso do najrôznejších mletých zmesí na kebab a...
Baby gril - koreniaci prípravok sypký, 70g. zmes sušenej zeleniny a korenia nielen pre deti na jemné dochutenie mäsa i zeleniny do šalátov, dipov i nátierok dekoratívna súčasť...
Podrobný popis
Pizza a cestoviny - koreniaci prípravok sypký 70g
- Univerzálna zmes byliniek a sušenej zeleniny
- Zmes je jemná, takže je vhodná aj pre deti
- Dominuje tu cesnak a samozrejme oregano, ktoré v Taliansku nesmie chýbať.
- Zmes je skvelá napríklad na cestoviny Aglio e Olio alebo do paradajkovej passaty na pizzu
Zloženie:
sušená koreňová zelenina, morská soľ max. 15%, cibuľa, petržlen vňať, paprika, cesnak, tymián, rozmarín, oregano, celer
hmotnosť: 70g
skladujte v suchu a pri izbovej teplote
Výrobca: STUDIO KULINÁŘ s.r.o., Na Kopečku 251, 373 71 Hlincová Hora
Pečené zemiaky - koreniaci prípravok sypký, 90g. Obľúbené pečené zemiaky do rúry aj na gril, či už americké, francúzske, opekané alebo šťouchané. Zmes vhodná na všetky druhy...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.