Klenot 12° - 1l Pet
Súvisiaci tovar
Iba čistá voda z beskydských hôr, jačmenný slad a české chmele sú obsiahnuté v našom Beskydskom ležiaku.
Svetlý ležiak, spodne kvasené, 3x chmelené najlepšími českými chmeľmi, varené klasickou metódou dekokčného rmutovania na II. rmuty. Pivo sa vyznačuje vyššou horkosťou a je...
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri...
Ľahší nefiltrovaný svetlý ležiak, za studena chmelený a príjemne horký. Špecifickou prísadou, ktorá dáva tomuto pivu charakteristickú sviežu chuť a vôňu, je nová česká odroda...
Zladené, skôr plnšie pivo s mierne vyššou horkosťou a chmeľovou arómou, chmelené Žateckým chmeľom a českou odrodou Premiant.
Pivo vytvorené k príležitosti 560 rokov výročia od založenia pivovaru. Vyznačuje sa predovšetkým intenzívnejšou horkosťou a chmeľovou vôňou, ktoré sme dosiahli zvýšením dávky...
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou....
Spodne kvasené nefiltrované a nepasterizované silné plné špeciálne pivo s dokonalým dlhotrvajúcim horkým dozvukom umocneným studeným chmelením, vyzývajúcim k ďalšiemu napitiu....
Beskydská dvanástka je vrchne kvasené pivo, chmelené v štyroch fázach, vyznačujúce sa vyššou horkosťou. Ideálne na letné osvieženie.
Piva značky Zlínský Švec ® sú nefiltrované a nepasterizované, teda mierne zakalené prítomnosťou pivovarských kvasníc. Vďaka tomu sú neochudobnené o vitamíny a minerály.V...
Vrchne kvasené polotmavé pivo typu Ale s medovou vôňou a karamelovou príchuťou, chmelené britskou odrodou chmeľu Challenger. Neváhajte vyskúšať!
Ochutené silné nefiltrované a nepasterizované polotmavé pivo s príchuťou bylín, s unikátnou a nenapodobiteľnou horkosladkou chuťou. Charakterové vlastnosti: unikátny horkosladký...
Podrobný popis
Pet fľaša 1l - Klenot 12°
Nefiltrovaný svetlý ležiak plzenského typu varený tradičným postupom na tri rmuty iba z českého sladu a dvoch druhov chmeľu. Vyznačuje sa vyššou plnosťou a jemnými chmeľovými tónmi, doplnené o ponechané kvasnice.
Parametre produktu Klenot 12°:
- Stupňovitosť: 12,4% EPM
- Obsah alkoholu: 4,8% obj.
- Horkosť IBU: 32
- Farba EBC: 14
- Kvasenie: spodné
Zloženie produktu Klenot 12°:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balenie:
- Pet fľaša 1l
Adresa: Velké nám. 27, 500 03 Hradec Králové
Dodatočné parametre
| Kategória: | Pet fľaša 1l |
|---|---|
| Druh piva: | Nefiltrované, Nepasterizované, svetlý ležiak, spodné kvasenie |
| Farba: | 14 EBC |
| Horkosť: | 32 IBU |
| Objem: | 1L |
| Obsah alkoholu: | 4,8% obj. |
| Pivovar: | Hradecký Klenot |
| Stupňovitosť: | 12,4% EPM |
| Zloženie: | pitná voda, jačmenné slady, chmeľ, pivovarské kvasnice |
| Položka bola vypredaná… | |
Všetky pivá z pivovaru Hrádok Slavičín sú striktne vyrábané klasickou českou technológiou, teda vo varniach dvojrmutovým spôsobom. Nasleduje kvasenie ako v otvorených kadiach,...
Klasická 12º s mierne vyššou plnosťou a jemnou horkosťou, mimo českých chmeľov podporená malým prídavkom chmeľu Kazbek.
Toto je nádherne dozretý svetlý ležiak. Je potrebné ju uložiť minimálne na štyri týždne, aby získal svoj charakter jadrových tónov chmeľu a sladu. A počas toho odísť, aby to...
Vychádza z tradičných pív belgických kláštorných pivovarov, s použitím tradičných sladov a dosilnených originálnym belgickým kandizovaným cukrom, používaným pre tento štýl. Má...
Pivovar Jadrníček bol založený v roku 2014. Nadväzuje na dlhoročnú tradíciu varenia piva v Náměšti na Hané, ktoré sa tu datuje od roku 1590. Pivovar bol postavený cca 100 m od...
Pivovar Chroust je tu s nami od roku 2016 a za ten čas si vyslúžil veľmi silnú pozíciu na tuzemskej scéne remeselného piva. Karolína a Jiří Chroustovští spolu vytvorili projekt,...
Tradičný český ležiak spodne kvasený, varený dvojrmutovým spôsobom s jemnou horkosťou spôsobenou českými odrodami chmeľov žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
