Karol IV. bol zakladateľom hradu Twingenberg, ktorý stával nad Bielkovickým údolím a ktorý bol inšpiráciou pre názov nášho pivovaru. Preto sa náš typicky český 11° ležiak ani...
Karol IV. bol zakladateľom hradu Twingenberg, ktorý stával nad Bielkovickým údolím a ktorý bol inšpiráciou pre názov nášho pivovaru. Preto sa náš typicky český 11° ležiak ani...
Všetky pivá z pivovaru Hrádek Slavičín sú striktne vyrábané klasickou českou technológiou, teda vo varniach dvojrmutovým spôsobom.
Nasleduje kvasenie ako v otvorených kadiach,...
Všetky pivá z pivovaru HRÁDEK Slavičín sú striktne vyrábané klasickou českou technológiou, teda vo varniach dvojrmutovým spôsobom.
Nasleduje kvasenie ako v otvorených kadiach,...
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou....
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou....
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou....
Ľahší nefiltrovaný svetlý ležiak, za studena chmelený a príjemne horký. Špecifickou prísadou, ktorá dáva tomuto pivu charakteristickú sviežu chuť a vôňu, je nová česká odroda...
Nefiltrovaný svetlý ležiak plzenského typu varený tradičným postupom na tri rmuty iba z českého sladu a dvoch druhov chmeľu. Vyznačuje sa vyššou plnosťou a jemnými chmeľovými...
Chovateľ je pivo svetlo zlatistej farby so strednou príjemnou horkosťou, vyváženej sladovej chuti a vyšším rezom. Ideálny nápoj na dlhšiu konzumáciu alebo pri domácich prácach.
Chovateľ je pivo svetlo zlatistej farby so strednou príjemnou horkosťou, vyváženej sladovej chuti a vyšším rezom. Ideálny nápoj na dlhšiu konzumáciu alebo pri domácich prácach.
Pivo s len zdanlivo podivným názvom… Ich Kočkodan je ležiak, pre ktorého je charakteristická medená farba s výraznou chutou viedenského a bavorského sladu. Chmeľová aróma a...
V roku 1541 vtedajší držiteľ Kojetína Ján z Pernštejna udelil mešťanom zvláštny poriadok čapovania vína a piva. Pivo bolo varené iba v tzv. pivovarných domoch. V roku 1556...
Ich prémiový ležiak vyniká vyššou horkosťou a výraznou chmeľovou arómou. Pivo sa varí tradičnou technológiou zo sladov z lokálnych jačmeňov z oblasti strednej Hané, vyrábaných v...
Ich prémiový ležiak vyniká vyššou horkosťou a výraznou chmeľovou arómou. Pivo sa varí tradičnou technológiou zo sladov z lokálnych jačmeňov z oblasti strednej Hané, vyrábaných v...
Ich prémiový ležiak vyniká vyššou horkosťou a výraznou chmeľovou arómou. Pivo sa varí tradičnou technológiou zo sladov z lokálnych jačmeňov z oblasti strednej Hané, vyrábaných v...
Pivo zlatistej farby s vyváženou chmeľovou chuťou a stredne plnou vôňou sladu. Príjemná jemná horkosť Včelára spolu so strednou plnosťou, rovnako ideálna šmrnc a stabilná...
Pivo zlatistej farby s vyváženou chmeľovou chuťou a stredne plnou vôňou sladu. Príjemná jemná horkosť Včelára spolu so strednou plnosťou, rovnako ideálna šmrnc a stabilná...
Tradičný český ležiak pripravovaný klasickou technológiou z vlastného sladu, žateckého chmeľu a pramenitej vody. Dlhšia doba zrenia dáva pivu Konrad 11 ° zamatovo jemnú a...
Tradičný český ležiak pripravovaný klasickou technológiou z vlastného sladu, žateckého chmeľu a pramenitej vody. Dlhšia doba zrenia dáva pivu Konrad 11 ° zamatovo jemnú a...
Tradičný český ležiak pripravovaný klasickou technológiou z vlastného sladu, žateckého chmeľu a pramenitej vody. Dlhšia doba zrenia dáva pivu Konrad 11 ° zamatovo jemnú a...
Perlou mezi vratislavickými pivy je Konrad 12°. Prémiový světlý ležák s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chutí, zlatou barvou, hustou pěnou a brilantním řízem oceňují nejen...
Perlou mezi vratislavickými pivy je Konrad 12°. Prémiový světlý ležák s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chutí, zlatou barvou, hustou pěnou a brilantním řízem oceňují nejen...
Perlou medzi vratislavskými pivami je Konrad 12°. Prémiový svetlý ležiak s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chuťou, zlatou farbou, hustou penou a brilantným rezom oceňujú...
Nealkoholické pivo s príchuťou višní a triešnej. Dokonalosť chuti je tvorená 2% ovocného podielu. Osviežujúci mixovaný nápoj z piva vhodný nielen pre ženy.
Konrad Chytrón je nealkoholické pivo s príchuťou citrusov a bazy. Vyznačuje sa výraznou citrónovou chuťou, ktorá tvorí s horkým pivom dokonale vyváženú harmóniu chutí a vôní.
Veľmi obľúbený tmavý ležiak návratom k pôvodnému názvu Kapucín pripomína, že sa vtedajšia receptúra používa aj dnes pri výrobe tohto tmavého piva Konrad. Lahodná chuť ladená...
Je ľahké, osviežujúce, ideálne na uhasenie smädu, vyrábané z tých najkvalitnejších surovín as najväčšou láskou. Aj táto receptúra dodržuje dostatočnú dobu zrenia na zaguľatenie...
Spodne kvasené silné plné nepasterizované pivo s vyšším obsahom alkoholu, vyváženou plnosťou a príjemným sladovým nástupom s jemne doznievajúcou horkosťou. Pivo je varené iba...
Krušnohôr Jedenástka ihneď zaujme svojou svetlo zlatistou farbou a príjemnou chmeľovou arómou žateckého chmeľu. Po napití potom objavíte jej ľahšie až stredne plné telo a mierne...
Tento prémiový ležiak je typický svojou iskrivou zlatistou farbou a krémovou bielou penou. Vo vôni prevláda jemná vôňa chmeľu. Po napití potom pivu dominuje plné sladové telo a...
Zoznámte sa s ich prvým ležiakom, ktorý uvarili s použitím českého chmeľu Harmónia. V receptúre sa snažili docieliť dobrej piteľnosti a príjemnej vône. Posúďte sami, či sa im...
Zoznámte sa s ich prvým ležiakom, ktorý uvarili s použitím českého chmeľu Harmónia. V receptúre sa snažili docieliť dobrej piteľnosti a príjemnej vône. Posúďte sami, či sa im...
Kumburák je svetlý ležiak plnej chuti so zamatovou penou. Názov dostal podľa zrúcaniny hradu Kumburk, ktorá sa nachádza neďaleko novopackého pivovaru. Zberateľský súdok.
Pivo doplnené jemným chuťovým tónom miestneho Kyjovského medu. Pozitívne pôsobí nielen na chuťové poháriky, ale aj vďaka šetrnému technologickému postupu výroby obohacuje príjem...
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého...
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého...
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého...
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého...
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele.
Veľmi príjemný ležiak, ktorý bol daný na výstavu po piatich týždennom zrení. Príjemnú piteľnosť tohto ležiaka zaisťuje vyvážená plnosť, príjemný šmrnc a čistá horkosť českého...
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť...
Kyjovský prémiový ležiak je varený tradičným spôsobom na dva rmuty. Šesťtýždňové zrenie tohto ležiaka zaisťuje krásnu plnosť a príjemný šmrnc. Ležiakom sa line príjemná horkosť...